iTunes giftcard

iTunes: Betalen voor iPhone apps

We hebben een iTunes account. We weten hoe we applicaties moeten vinden en downloaden. Er zijn ook ontzettend veel goede applicaties die gratis verkrijgbaar zijn. Maar voor de betere applicaties moet je nou eenmaal wat geld neerleggen. Dat hoeft vaak helemaal niet veel te zijn. Voor de 90 cent hoef je die applicatie niet te laten liggen. Maar dan moet je wel in de gelegenheid zijn om voor de applicaties te betalen. Nu zijn er binnen iTunes 3 betalingsmogelijkheden:

  • In iTunes betalen via Cadeaubonnen
  • In Itunes betalen via een creditcard
  • In iTines betalen via Clickandbuy

iTunes – Betalen met cadeaubonnen

De makkelijkste Рen tevens veiligste Рmanier om te betalen in iTunes is via de zogenaamde cadeaubonnen. Deze koop je in veel supermarkten, of bijvoorbeeld bij de Dixons of V&D. Je kunt ze ook gemakkelijk online bestellen. Dit is bijvoorbeeld mogelijk bij Primera: online cadeaubonnen bestellen bij Primera. Heb je eenmaal je iTunes giftcard in handen, dan kun je de unieke code gemakkelijk invoeren in iTunes account. Een code bestaat meestal uit 12 letters en/of cijfers. Voer deze unieke code in binnen je iTunes account, et voila: je hebt een iTunes account waarmee je kunt betalen voor de betere iPhone applicaties.

iTunes – Betalen via Creditcard

Heb je geen zin om iedere keer naar de winkel te lopen en wil je gewoon iPhone applicaties betalen zodra je er een interessante tegenkomt? Dan heb je ook de mogelijkheid om via Creditcard te betalen. De betalingen zijn mogelijk als je een Visa card, Mastercard of een American Express hebt. Doe dit door binnen iTunes naar je account te gaan en bij betaalgegevens te kiezen voor de creditcard. Nogmaals, natuurlijk een eenvoudigere optie als je niet steeds naar de winkel wil lopen, maar de verleiding wordt natuurlijk wel groot om gemakkelijk een aankoop te doen als weer een goede betaalde applicatie tegenkomt.

iTunes – Betalen via ClickandBuy

Dan is er nog een laatste optie, voor de mensen die 1) geen zin hebben om iedere keer naar de winkel te lopen, en 2) niet in het bezit zijn van een credit card. Deze mogelijkheid is het openen van een Clickandbuy rekening. Clickandbuy is een Engels bedrijf dat u machtigt om het te betalen bedrag namens u van uw rekening af te halen en aan iTunes te betalen. Pas echter wel op: wanneer je niet voldoende geld op je rekening hebt staan, brengt Clickandbuy extra administratie kosten van 15 euro in rekening. Niet erg netjes dus. Maar nogmaals, het is een goede optie als je niet in bezit bent van een creditcard.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑