iTunes account aanmaken

Voordat het download plezier kan beginnen, heb je een Apple ID nodig. De stappen die je daarvoor dient te nemen zijn heel kort gesteld de volgende:

  • Selecteer instellingen op je beginscherm
  • Selecteer iTunes en App store
  • Selecteer ‘Maak nieuwe Apple ID aan’

Een iTunes account aanmaken kan eigenlijk op 2 manieren. Op de ouderwetse manier (via een pc of laptop) of natuurlijk op de nieuwerwetse manier: via je nieuwste aanwinst, de iPhone. Wanneer je de iPhone voor het eerst opstart, zul je zien dat er al een aantal  applicaties op staan. Echter, wanneer je een extra app wil downloaden in de app store zul je merken dat dit nog niet mogelijk is. Hiervoor dien je een Apple ID aan te maken. Klik om dit te doen op het instellingen icon op je startpagina. Je kunt de instellingen vinden onder dit icon: Instellingen icon iPhone. Selecteer na het openen van de instellingen de keuze ‘iTunes en App store’. In het volgende scherm zul je zien dat je de mogelijkheid hebt om een nieuwe Apple ID aan te maken. Selecteer deze optie en doorloop het daaropvolgende keuzemenu.

iPhone instellingen  Maak nieuwe Apple ID aan


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑